Electrolux Servis Sultangazi

Sultangazi’de yaşayanlar için beyaz eşya sorunları artık büyük bir dert olmaktan çıkıyor! Electrolux Servis Sultangazi, Electrolux marka ürünleriniz için profesyonel, hızlı ve güvenilir servis hizmeti sunmaktadır. Evinizdeki Electrolux buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın veya klima gibi cihazlarınızın bakım ve onarımı artık çok daha kolay ve güvenli.

Electrolux Servis Sultangazi

Electrolux Servis Sultangazi, alanında uzman teknisyen kadrosuyla, en yeni teknolojik araçlarını kullanarak, cihazlarınızın sorunlarını hızlı ve etkin bir şekilde çözer. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan servisimiz, Electrolux cihazlarınızı ilk günkü performansına kavuşturmayı hedefler.

Electrolux Servis Sultangazi İletişim:

Firma:Sultangazi Electrolux Servisi
Servis Konum Bilgisi:1348. Sk. 55-39 Gazi 34260 Sultangazi/İstanbul
Çağrı Merkezi:0850 668 03 42
Çalıştığı Gün ve Saat:Hafta içi: 08:15 – 18:40
Hafta sonu: 10:30 – 17:45

2 Comments

  1. Electrolux marka buzdolabı son günlerde buzlanma yapıyordu. Sorunun nedenini detaylı olarak araştırsakta bir türlü çözüme varamadık. Bizde daha fazla zaman kaybetmeden Electrolux Servis Sultangazi adresinin kapısını çaldık. Servis basit bir arızadan kaynaklı olarak bu durumun oluştuğunu belirterek tahminimizden daha kısa sürede içinde sorunun çözümünü sağladı. Servisin hızı ve konuya hakimiyeti oldukça memnun ediciydi.

  2. Sultangazi’deki Electrolux servisi sayesinde fırınım tekrar çalışır durumda. Fırın ısınmıyordu ve yemek yapamıyordum. Servis ekipleri rezistansın bozulduğunu anladılar ve hızla değiştirdiler. Fırınım artık daha iyi ve düzenli ısınıyor. Ekipler çok yardımcı oldu, her adımda ne yaptıklarını açıkladılar. İşlerini çok iyi yapıyorlar ve kesinlikle güvenilirler.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TIKLA SERVİSİ ARA
Servis-al.com Arizacozum.com Kombicozum.com Klimacozum.com Teknikservisara.com Camasircozum.com Bulasikcozum.com